•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Dan Mumije' u subotu 20. maja

Povodom pristizanja blokbastera "MUMIJA" (THE MUMMY) u svetske i domaće bioskope, Studio Univerzal Pikčers najavio je "DAN MUMIJE" u subotu, 20. maja, kada će u Hajlend Gejtveju u Los Anđelesu biti otkriven sarkofag visine 22.86 metara i težine skoro 7 tona.

Publika svih uzrasta pozvana je da vidi ovaj sarkofag, koji će, verujemo, sve prisutne ostaviti bez daha.

Događaju će prisustvovati globalna zvezda Tom Kruz , reditelj filma Aleks Kurcman, kao i glumci Anabel Volis, Sofi Butela i Džejk Džonson.

Film "MUMIJA" (THE MUMMY) u domaće bioskope stiže 8. juna.

Najveća uspravna tvorevina koja će biti postavljena u Hajlend Gejtveju, sarkofag mumije, visoka je 22.86 metara, široka je 8.53 metara i teška je impozantnih 7 tona.

Ovaj izuzetni podvig inženjerstva podrazumevao je angažovanje dve kompanije čiji su radnici vredno radili na ovom projektu više od 160 sati, a ceo proces konstrukcije trajao je osam nedelja.

Da bi se svi elementi neophodni za postavku sarkofaga Princeze Amanet preneli na ovo mesto korišćeno je 18 prepunih traktorskih prikolica.

Reditelj Kurcman povodom ovog događaja rekao je:

"MUMIJA" je nastala iz ljubavi više stotina članova filmske i glumačke ekipe, koji su vredno radili na ovom projektu poslednjih nekoliko godina. Kad smo pravili sarkofag princeze Amanet za snimanje, nismo mogli ni da zamislimo da će 7 tona teška replika sarkofaga biti jednog dana izložena na ulicama Holivuda. Ne mogu da dočekam da zajedno sa fanovima proslavimo njenu legendu 20.maja."

O FILMU: Tom Kruz predvodi glumačku ekipu u spektakularnoj, novoj filmskoj verziji legende koja je fascinirala kulture širom sveta od nastanka civilizacije: „Mumiji".

Pored Toma Kruza, glavne uloge tumače Rasel Krou, Anabel Volis, Sofi Butela i Džeja Džonson.

Naizgled bezbedno smeštena u grobu duboko ispod pustinje, drevna princeza (Sofija Butela) kojoj je sudbina nepravedno oduzeta, budi se u današnje vreme i sa sobom donoci zlo koje je raslo preko hiljadu godina i užase koji prkose ljudskom poimanju.

Od očaravajućih pustinja Srednjeg Istoka, kroz skrivene lavirinte ispod današnjeg Londona, „Mumija" donosi iznenađujući intenzitet i balans čuda i uzbuđenja u maštovitom novom filmu koji uvodi novi svet bogova i čudovišta.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...