•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Velika gužva u Kineskoj četvrti' dobila glavnog glumca!

Remake filma Velika gužva u Kineskoj četvrti mogao bi uskoro ugledati svetlo dana jer se otkrilo kako već imaju glumca za glavnu ulogu. Dwayne 'The Rock' Johnson bi se trebao naći u ulozi Jacka Burtona, ulozi koja je postala kultna nakon što ju je Kurt Russell odglumio u originalu pre skoro 30 godina.

Originalni film je režirao John Carpenter. Scenario su napravili Gary Goldman i David Z. Weinstein ali oni su priču smestili u vestern pa ju je W.D. Richter osavremenio, smestivši je u današnje veme. Priča je na kraju pratila Burtona, američkog kamiondžiju, koji pri posetu Kineskoj četvrti u San Franciscu upada u obračun sa silama zla.

Ashley Miller i Zack Stentz, koji stoje iza scenarija za film X-Men: Prva generacija, napraviće scenario za novi film koji će producirati Dany Garcia, Hiram Garcia i sam Rock, kome je navodno originalni film jedan od najdražih filmova.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...