•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Makeover (2013)

Julia Stiles, Frances Fisher i David Walton glavni su glumci Hallmarkovog tv filma, komedije iz 2013. godine.

Hana Higins je pametna, ambiciozna profesorka koja je završila Harvard. Toliko je ambiciozna da je odlučila da se kandiduje za Kongres da bi unapredila reformu obrazovanja. Nažalost, Hana je užasna kandidatkinja; njenu izuzetnu bistrinu glasači vide kao uobraženost. Ona je neko s kim se prosečan bostonski glasač ne može identifikovati. Hana i njen poslovni partner Kolin Pikering odlučuju da za sledeće izbore nađu nekoga ko neće biti uobražen.

Eliot Dulitl dostavlja pivo u lokalne kafane. On je lik koga treba shvatiti onakvim kakav i jeste - ima tipičan južnobostonski naglasak i nikako nije „uglađen“. Ali njegova iskrenost i prijateljstvo pomažu mu da se odmah zbliži sa svima. Hana smatra Eliota svojim projektom. Ako ga nauči da govori kao gospodin, da se oblači kao gospodin, da se ponaša kao gospodin, on će i postati gospodin i to gospodin koji će se kandidovati za Kongres i pobediti.

Eliot i Hana su potpuno različiti. Ali kad Eliot postane malo „primereniji“, a Hana malo manje „izveštačena“, da li ovo može prerasti u vezu koja možda nije nastala u Raju, ali bar jeste u južnom Bostonu?

Žanr:komedija
Godina:2013
Reziser:John Gray
Scenario: C. Jay Cox
Uloge:Julia Stiles, Frances Fisher, David Walton
Studio: Hallmark Hall of Fame Productions
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...