•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dustin Hoffman zaplakao dok je objašnjavao šta za žene znači lepota

Snimak intervijua koji je slavni glumac Dustin Hoffman o filmu "Tootsie" dao za Američki filmski institut objavljen je na YouTubeu još u decembru 2012. godine, ali proteklih nekoliko dana se proširo medijima i društvenim mrežama.

U njemu se može videti kako Hoffman priča o procesu pretvaranja u ženu za film "Tootsie", piše Index. U nekom trenutku sasvim je vidljivo da je postao prilično emocionalan, a naposletku su mu i potekle suze dok je objašnjavao šta za žene znači lepota: "Kad sam se prvi put pogledao u ogledalo bio sam šokiran jer sam mislio da ću biti privlačniji. Pa sam im rekao da me učine privlačnijim. Mislio sam da bih trebao izgledati kao privlačna žena. Ako ću biti žena želim izgledati najbolje moguće. A oni su mi rekli da je to to, da ne ide bolje od toga", ispričao je pre nego što je "progutao knedlu" i nastavio: "Tad sam otišao kući i počeo plakati. Rekao sam svojoj supruzi da moram snimiti taj film, a ona me pitala zašto.

Rekao sam joj: “Jer ja mislim da sam zanimljiva žena, a znam da sam samog sebe sreo na zabavi nikad ne bih pričao sa tim likom jer fizički ne zadovoljava zahteve za koje smo naterani da mislimo da žene moraju ispuniti kako bismo ih pozvali na spoj”. A ona me pitala o čemu pričam. Odgovorio sam da postoji puno previše zanimljivih žena koje nisam imao priliku upoznati u ovom životu jer mi je ispran mozak. I to za mene nikad nije bila komedija".

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...