•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Glumac iz serije "Glee" pronađen mrtav u hotelskoj sobi

Mlada zvezda mjuzikl-serijala "Glee", Cory Monteith, pronađen je mrtav u hotelskoj sobi u Vancouveru, javljaju američki mediji.

Policija je izvestila da je kanadski glumac, najpoznatiji po ulozi Finna Hudsona u spomenutoj seriji, pronađen mrtav ove subote. Imao je 31 godinu.

Uzrok smrti još nije poznat, ali zna se da je Monteith bio sam u trenutku smrti pa se ne sumnja na ubistvo.

U saopštenju između ostalog stoji i da se glumac u hotel u kojem je pronađen prijavio 6. jula, a veče pre nego što je pronađen imao je društvo. Ipak sigurnosni snimci pokazuju da se jutro pre smrti sam vratio u sobu.

Budući da se upravo tog dana trebao odjaviti iz hotela, kad se u podne nije pojavio na recepciji, osoblje je otišlo proveriti šta nije u redu. Tad su ga pronašli mrtvog.

Obdukcija je zakazana za ponedjeljak.

Ovog mart Monteith se na mesec dana dobrovoljno prijavio u kliniku za odvikavanje budući da je imao problema sa drogama i alkoholom još od tinejdžerskih godina, prenosi index.

Postao je svetski poznat nakon sudelovanja u "Gleeju", koji se emituje od 2009. godine, a tamo se i zaljubio, u kolegicu Leu Michele.

Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...