•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Superman i Batman zajedno u igranom filmu

Nakon više filmova o Supermanu i Batmanu, dva kultna strip i filmska junaka će se ovog puta pojaviti u istom igranom filmu.

Režiser aktuelnog filma o Supermanu "Man of Steel" Zack Snyder izjavio je da je sprema novi film o Supermanu, ali da će se u njemu pojaviti i Batman. Naglasio je da će se ova dva filmska junaka po prvi put pojaviti u istom igranom filmskom ostvarenju, Snyder je rekao da je u toku pisanje scenarija za taj film.

Lik Supermana u filmu će igrati britanski glumac Henry Cavil, koji je ovaj lik tumačio i u poslednjem filmu "Man of Steel", a ko će biti u ulozi Batmana još uvek nije poznato s obzirom da je Christian Bale nedavno izjavio da ne želi više da se pojavljuje u toj ulozi (možda promeni mišljenje s obzirom da će u filmu biti i Superman, a takve kombinacije super heroja su veoma finansijski isplative, setimo se samo filma Avangers za koji se već unajveće sprema i nastavak).

Američka filmska kuća Warner Bros potvrdila je da će se film o Supermanu i Batmanu pojaviti u bioskopima 2015. godine.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...