•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Cineplexx porodični dan uz premijeru filma "Štrumfovi 2" 3D

U nedelju, 28. juna u bioskopu Cineplexx Delta City u Beogradu će se održati Cineplexx porodični dan, kada će svi mališani imati priliku da u društvu roditelja pogledaju aktuelna animirana ostvarenja na filmskom platnu.

U okviru ovog dana, mali posetioci i njihovi roditelji će moći premijerno da pogledaju novu animiranu avanturu „Štrumfovi 2“ 3D, sinhronizovanu na srpski jezik, u kojoj zli čarobnjak Gargamel stvara nekoliko kopija Štrumpfova i naziva ih Kvarnići u nadi da će mu oni pomoći u njegovim smicalicama protiv plavih stvorenja.

Premijera filma „Štrumpfovi 2“ 3D je zakazana za 18h, dok će svi posetioci Cineplexx-a u periodu od 12h do 17h moći da uživaju u štrumpfastičnoj atmosferi u holu bioskopa. Nezaboravno druženje sa Štrumpfom i Štrumpfetom u Štrumpf selu, izložba igračaka najvećeg kolekcionara divnih, plavih bića kod nas, poklon fotografija za uspomenu i likovna radionica uz podršku EvroGiunti izdavačke kuće predstavljaju samo deo aktivnosti kako bismo obeležili dolazak Štrumpfova u naše bioskope.

Sve posetioce Cineplexx porodičnog dana očekuje i poklon magazin Mali Politikin Zabavnik, dok će autori najuspešnijih radova u okviru likovne radionice biti nagrađeni sa Štrumpf nagradama.

U nedelju će na repertoaru biti i popularni naslovi Ted izgubljeni pustolov, Zambezija, Čuvari tajnog kraljevstva, Kruds i Univerzitet za monstrme, za koje će i roditelji dece, članova Porodičnog film kluba, plaćati dečiju cenu karte.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu