•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Impy's Wonderland (Urmel voll in Fahrt)(2008)

Ovaj animirani film razlikuje se od svih na koji ste do sada navikli jer dolazi sa nemačkog govornog područja. Glasove junacima pozajmljuju Anke Engelke, Oliver Kalkofe, Wigald Boning...

Impi je slatki mali dinosaurus koji živi sa mnogim drugim životinjama na ostrvu Tikivu. Kada se na ostrvu pojavi nova životinja, panda Babu, Impi postaje ljubomoran što više nije centar svačije pažnje. U potrazi za pažnjom, Impi napušta ostrvo i pridružuje se putujućem zabavnom parku. Ali zabavni park nije nimalo zabavan. Vlasnik će pokazati svoje pravo lice i zatvoriti Impija u kavez. Hoće li iko spasiti slatkog dinosaurusa?

Nemačka animirana fantazija, 'Impijeva zemlja čuda', govori o krilatoj bebi dinosaurusu koji živi na ostrvu usred okana sa grupom slatkih životinjica. Sve se menja kad se pojavi tupavi lovac na dinosaurse i namami životinjicu u zarobljeništvo (putem luksuzne jahte) sa zlim planovima za svoje otkriće. S vremenom, lovac će imati neočekivanu posetu od avetinjskog prijatelja.

Žanr:animacija, avantura, komedija
Godina:2008
Reziser:Reinhard Klooss, Holger Tappe
Scenario:Oliver Huzly, Reinhard Klooss
Uloge:Anke Engelke, Oliver Kalkofe, Wigald Boning
Studio: Agir
Zemlja:Nemačka
Jezik:Nemački
Trajanje:84 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...