•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Angelina Jolie ima najdeblji novčanik

Angelina Jolie najplaćenija je holivudska glumica. Angelina je na Forbesovoj listi najplaćenijih holivudskih glumica došla naklon što je zaradila 33 miliona dolara od juna 2012. do juna 2013. godine, što je za čak 13 miliona više nego u istom razdoblju godinu ranije.

Prema Forbesu, glumica koja se na velikim platnima nije pojavila od 2010. godine, imaće veliki povratak iduće godine u Disneyjevom filmu Maleficent, kojim će zaraditi 15 miliona dolara.

Angelina je u proteklih godinu dana zaradila devet miliona više nego drugoplasirana glumica Jennifer Lawrence. Kristen Stewart, koja je bila najplaćenija glumica prošle godine, ove godine nalazi se na trećem mestu sa zarađenih 22 miliona dolara.

Ovo je popis glumica sa najvećom zaradom:

1) Angelina Jolie - 33 milijuna dolara

2) Jennifer Lawrence - 26 milijuna dolara

3) Kristen Stewart - 22 milijuna dolara

4) Jennifer Aniston - 20 milijuna dolara

5) Emma Stone - 16 milijuna dolara

6) Charlize Theron - 15 milijuna dolara

7) Sandra Bullock - 14 milijuna dolara

8) Natalie Portman - 14 milijuna dolara

9) Mila Kunis - 11 milijuna dolara

10) Julia Roberts - 11 milijuna dolara

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu