•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

A Family Thanksgiving (2010)

Simpatična porodična komedija, rađena za televizijsku produkciju sa Daphne Zuniga, Dan Payne i Gina Holden u glavnim ulogama.

Klaudija je radoholičarka koja više od svega želi da postane partner u advokatskoj firmi u kojoj radi. Da bi ostvarila cilj, mora sve i svakoga da ostavi po strani. Kad misteriozna žena upotrebi magiju da bi pomogla Klaudiji da vidi šta propušta, ona počinje ozbiljno da shvata realnost.

Obrevši se u životu ni nalik njenom – s mužem, decom i kombijem – mora da se nosi s novim obavezama. Klaudija u početku pokušava da primeni strategiju koja joj dobro služi u poslovnom svetu. Kad shvati da je u novom životu potrebnije imati srca, a malo manje biti okrutan, počinje da uviđa da njen prethodni život i nije bio tako sjajan.

Žanr:komedija, drama
Godina:2010
Reziser: Neill Fearnley
Scenario: Emily Baer
Uloge: Daphne Zuniga, Dan Payne, Gina Holden
Studio: Larkin-Goldstein Productions
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:87 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...