•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Will Smith ima ljubavnika?

Paparaci su primetili da Will Smith ne nosi venčani prsten. Time se ponovo aktualizuje priča o njegovom mogućem razvodu sa suprugom Jadom Pinkett Smith, iako su oni već to više puta zajedno negirali.

Doduše, Smith-a se sve više druži sa Trey-om Songz-om za koga kruže priče po hollywoodskim krugovima da je homoseksualac, ali to ništa ne mora da znači. Možda su oni samo prijatelji ili im prija međusobno društvo, ne zalazimo u to.

Da se vratimo na početak vesti, zanimljivo je da u poslednje vreme ni Will-ova supruga Jada ne nosi venčani prsten, pa priča da su u skladnim odnosima izgleda da pada u vodu.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...