•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Urnebesna komedija "Mi smo Milerovi"!

Urnebesna komedija “Mi smo Milerovi” (We Are The Millers) u naše bioskope dolazi 15. avgusta! Kako izgleda savršena, lažna porodica, videćete u najnovijem filmu Rosona Maršala Turbera.

Dejvid je sitni diler opojnih narkotika, ali on ima svoje principe: svoju robu nikada ne prodaje deci. I šta tu može da krene naopako? Pa, mnogo toga. Naučiće na teži način da loša dela ne prolaze nekažnjeno. Biva opljačkan, a oni koji su mu ukrali i robu i keš ostavljaju ga na milost njegovom snabdevaču. Kako bi mogao da se povrati, Dejvid mora da postane veliki igrač i smišlja fenomenalan plan. Izmišljenu porodicu: za izmišljenu ženu uzima svoju komšinicu, striptizetu Rouz, a dete mu je Keni, koji želi da postane njegova mušterija i buntovnica Kejsi. I tako nastaju „Milerovi“.

Čuvena glumica Dženifer Eniston će vas oduševiti svojim talentom, koji je do ovog filma bio nepoznat, a Džejson Sudeikis i Ed Halms nasmejati do suza, kao što su to činili u filmovima Kako se rešiti šefa itrilogiji Mamrluk.

Šta su reditelj filma i glavni glumci izjavili povodom rada na ovom filmu i kako su se zabavljali na setu,

možete pogledati u specijalu “Mi smo Milerovi – Ako neko pita”:

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...