•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Passed Away (1992)

Odličan crni humor u filmu Passed Away iz 1992. godine režisera i scenariste Charlie Petersa.

U ovoj crnoj komediji, stari Džek Skanlan umire baš u momentu kada je nameravao da svom najstarijem sinu Džoniju kaže šta je stvarno najvažnije u životu, što ne olakšava muke sredovečnog Džonija.

Džekova sahrana i okupljanje posle sahrane dovodi razne članove porodice Skanlan, od kojih mnogi imaju dosta svojih problema. Džonijeva majka Meri ne podnosi baš najbolje činjenicu da joj je muž umro. Njegov brat Frenk, budući predstavnik sindikata, ima dosadnu ženu Deniz i trudnu ćerku Rejcel.

Njegova sestra Nora je kaluđerica-levičarka, koja je sa sobom dovela i gosta, južnoameričkog disidenda kojeg traži međunarodna agencija.Teri se razvodi od muža Bojda, nakon što je konačno shvatila da je on homoseksualac. A Džoni razmišlja da napusti posao i da ostavi svoju ženu Ejmi, što misterioznu Kejsi čini još atraktivnijom.

Žanr:komedija
Godina:1992
Reziser:Charlie Peters
Scenario: Charlie Peters
Uloge:Bob Hoskins, Jack Warden, William Petersen
Uzrast:PG-13
Studio: Hollywood Pictures
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:96 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...