•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Stephen Moyer nastavlja po svom

Očekujete da se glumac zasiti šablona, ali ne Mozer nakon vampire ostaje dosledan blagom žanru dečije strave i užasa te se vraća istim likovima samo ovog puta oblikovanim u lik đavola.

Potpisaoi se sada ugovor za legendarno biće Jersez Devil-a u filmu “The Barrens.”

Darren Lynn Bousman, koji je započeo karijeru sa “Saw”, nakon kojeg je uradio jadan rimejk još tužnijeg filma “Mother’s Day” I od kojeg se očekuje “11-11-11”, počinje sa filmom na lokacijama koje će ljubitelji Sopranosa moći da prepoznaju.

Na tim lokacijama skrivaće se biće koje je toliko strašnog izgleda da gledaoci nisu tako nešto videli. Naravno, reditelj obećava da neće ovo biti samo film sa monstrumom u njemu već sa humanom stranom filma koja je potpuno nezanimljiva u njegovom datom objašnjenju jer ljubitelji “True Blood” ne traže ljudskost već CG efekte, ljude koji lete i koje mogu da upoznaju u stvarnom životu.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu