•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Najunosnije leto u istoriji Hollywooda

Usprkos nekolicini velikih i neočekivanih podbačaja, čini se da će ovo bioskop leto biti najunosnije u holivudskoj istoriji.

Od podbačaja, najviše su razočarali 'Usamljeni osvetnik' s Johnnyjem Deppom, 'Zemlja: Novi početak' Willa Smitha, i animirani film 'Turbo'. Uz njih, podbacili su i SF spektakl 'Pacific Rim' i akciona komedija s Jeffom Bridgesom 'R.I.P.D', piše BBC.

Ali publika je celo leto hitala u bioskope gledajući brojne letnje hitove. 'Svetski rat Z' zaradom je prešao 500 miliona dolara, a komedija 'This Is the End' 96 miliona, što je triput više od cene filma. Ruke mogu trljati i producentske kuće koje potpisuju animirane hitove 'Gru na supertajnom zadatku' sa 746 miliona dolara zarade i 'Univerzitet za monstrume' koja su zaradila 637 miliona dolara.

Rezultat je brojka od 4,1 milijarde dolara u džepovima filmskih studija, što je na samo koračić od najveće letne zarade iz 2011. godine – 4.4 milijardi dolara.

Među filmovima koji su dobro napunili blagajne je 'Elysium' s Mattom Damonom i južnoafričkim glumcem Sharltom Copleyjem, koji je u svom premijernom vikendu zaradio 30,5 miliona dolara.

Na drugom mestu ovoga vikenda našla se komedija 'We're the Millers' s Jennifer Aniston u glavnoj ulozi zaradivši 26,6 miliona dolara. Slede 'Planes' sa 22,5 miliona, 'Percy Jackson: Sea of Monsters' sa 14,6 miliona i '2 Guns' sa 11,1 milion dolara zarade.

Website:cafe.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...