•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Christopher Nolan radi na novom projektu

Snimanje iščekivanog filma 'Interstellar' reditelja i koscenariste Christophera Nolana, počelo je u Kanadi. Scenario uz Christophera potpisuje i njegov brat Jonathan Nolan, a donosi priču o avanturama grupe istraživača koji iskoriste crvotočinu kako bi prevazišli granice ljudskih mogućnosti u putovanju svemirom. Radnja navodno uključuje i putovanje kroz vreme i alternativne dimenzije ali svi detalji se i dalje čuvaju od očiju javnosti.

U filmu će igrati velike glumačke zvezde poput Anne Hathaway, Jessice Chastain, Matthew McConaugheya, Michaela Caina, Wesa Bentleya, Caseya Afflecka i Davida Oyelowoa. Kada su Oyelowoa nedavno pitali o filmu, samo je kratko rekao kako se zakleo na čuvanje tajne o produkciji. Sličan komentar dao je i McConaughey.

Za više detalja ćemo očigledno morati još da sačekamo s obzirom da je premijera filma najavljena tek za novembar iduće godine.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....