•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ništa od filma o Frediju Merkjuriju?

Planirani biografski film o pevaču grupe Queen, Frediju Merkjuriju, verevatno neće ni biti snimljen, nakon odustanka glumca Saše Barona Koena koji je trebalo da glumi glavnu ulogu.

Dugo i vrlo ambiciozno planiran biografski film o Frediju Merkjuriju, za koji su pripreme počele još 2010. godine, vrlo verovatno neće ni biti snimljen nakon što je na Tviteru BBC-a koji se bavi produkcijom zabavnog programa osvanula vest da je scenarista Piter Morgan rekao da je snimanje filma prekinuto.

Morganov predlog scenarija su odbili članovi grupe, koji imaju poslednju reč o tome kako bi film o Merkjuriju trebalo da izgleda.

"Scenarista Piter Morgan je rekao BBC-u da film o Merkjuriju verovatno neće biti snmljen, nakon što se sa mjesta glavnog glumca povukao Saša Baron Koen" piše na Tviteru.

Baron Koen je zbog kreativnih nesuglasica sa članovima grupe odustao od glavne uloge u filmu u julu ove godine. Problem je navodno bio u tome što su članovi benda hteli "miriniju i umiveniju" verziju Merkjurijevog života, koji je bio poznat po svom haotičnom i hedonističkom načinu života.

Piter Morgan je poznati scenarista koji je nekoliko puta bio nomonovan za Oskara, a radio je na filmovima "Kraljica" i Frost/Nikson".

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...