•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dosta mu je glume: Jack Nicholson ide u penziju!

Glumac Jack Nicholson odlazi u penziju! Legendarna 76-godišnja zvezda ne planira se više pojavljivati u filmovima, a odlučio se penzionisati nakon više od 50 godina karijere.

“Vrlo je jednostavan razlog njegove penzije – gubi pamćenje. Ima 76 godina i probleme sa pamćenjem tako da više ne može pamtiti rečenice koje bi trebao izgovoriti” – rekao je izvor blizak glumcu, piše radaronline.com.

Trostruki oskarovac na velikom platnu nije se pojavio od 2010. godine kada je sa Reese Witherspoon glumio u filmu "How Do You Know".

Nicholson je karijeru počeo 50-ih godina prošlog veka, a prvo je radio za MGM studio animiranih filmova. Prvu glavnu ulogu imao je 1958. godine u filmu "The Cry Baby Killer".

Osvojio je dva Oscara za najboljeg glumca u filmovima "One Flew Over the Cuckoo’s Nest" i "As Good as It Gets" i za najbolju sporednu ulogu u filmu "Terms of Endearment". Ukupno je za Oscara bio nominovan 12 puta, osam puta za najboljeg glumca i četiri puta za najbolju mušku sporednu ulogu zbog čega nosi titulu glumca sa najviše nominacija u istoriji ove dodele.

Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...