•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Džoš Brolin pravi odlične pite

Glumac Džoš Brolin, poznat po brojnim ulogama zlikovaca, pravi odlične pite kako na snimanju tako i van njega, omekšavajući na taj način sliku opsanog momka, rekla je glumica Kejt Vinslet koja sa njim igra u novom filmu Džejsona Rejtmana "Labour Day".

Američki glumac, poznat po ulogama u filmu "Milk", "Američki gangster", "Vol strit: Nova nikada ne spava" i u filmu braće Koen "Nema zemlje za starce", usavršio je scene pečenja u novom Rejtmanovom filmu.

Film, baziran na romanu Džojsa Majnarda, premijerno je prikazan ove nedelje na Filmskom festivalu u Torontu. Brolin u filmu tumači ulogu odbeglog zatvorenika koji upoznaje samohranu majku (Vinslet), prenosi AFP.

"Džoš se uživeo u lik i mogu reći da pravi izvanredne pite", rekla je Vinslet na konferenciji za novinare. "Ne znam da li zna da napravili čili ili nešto drugo, ali definitivno pravi odlične pite."

Reditelj se složio, a kako je rekao i sam Brolin, ekipa koja je radila na filmu takođe je bila zadovoljna pitama.

Mada, kako je rekla Vinsletova, glumac se veoma temeljno pripremao za te scene.

"Malo je postao opsednut pravljenjem pita", ispričala je ona. "On je ustajao u četiri ujutro pa bi došao na posao sa kutijom i rekao da je napravio pitu. Živeli smo na pitama."

Brolin je rekao da je sve krenulo od toga jer se plašio da neće uspeti da tokom scene snimanja napravi pitu?!

Filmski festival u Torontu, 38. po redu, počeo je u četvrtak, 5. septembra premijerom drame o osnivacu Vikiliksa Džulijanu Asanžu "The Fifth Estate", a do 15. septembra kada se završava biće prikazano 366 dugometražnih i kratkih filmova iz 70 zemalja.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....