•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Hugh Jackman primio nagradu za životno delo

Australijskom glumcu Hughu Jackmanu, zvezdi filmova "Wolverine" i "X-Men", dodeljena je nagrada za životno delo na španskom filmskom festivalu u San Sebastianu.

"Moram reći da sam zahvalan i iznenađen ovom nagradom. Ona mimnogo znači iz više razloga. Retkost je da glumac uhvati vremena i pogleda unazad. Uvek stremi ka budućnosti", rekao je Jackman na konferenciji za medije, održanoj nakon uručenja nagrade Donostia.

Nagrada Donostia (baskijski naziv za grad San Sebastian) dodeljuje se od 1986. godine "velikim filmskim ličnostima kao priznanje za njihov rad i karijeru".

Raniji dobitnici ove nagrade su Gregory Peck, Bette Davis, Susan Sarandon, Meryl Streep, Richard Gere i Robert De Niro.

Jackman je u takmičarskom programu festivala prikazao svoj film "Prisoners".

Film kanadskog reditelja Denisa Villeneuvea govori o zbunjenom ocu koji zarobljava i muči problematičnog mladića, za kojeg smatra da je kidnapovao njegovu šestogodišnju kćerku.

Festival u San Sebastianu originalno je zamišljen kao festival filmova sa španskog govornog područja, ali je izrastao u jedan od najznačajnijih filmskih festivala na svetu.

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...