•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Opet je sa Monikom: Clooney ne može zaboraviti fatalnu Hrvaticu

Hrvatska manekenka Monika Jakišić (33) ponovno se spetljala sa večnim hollywoodskim neženjom Georgeom Clooneyem, pišu američki mediji. Njih dvoje u povremenoj su vezi od 2004. godine, a prema neimenovanom izvoru fatalna Hrvatica prespavala je u Clooneyevoj losangeleskoj vili 25. septembra.

U maju su se pojavile glasine kako je Clooney (52) prekinuo sa bivšom devojkom Stacy Kibler upravo zbog Monike, sa kojom je potom viđen u jednom londonskom noćnom klubu.

“Satima su pričali, videla se neverovatna povezanost između njih. Seksualne tenzije otad rastu. Neprestano je zove i šalje joj poruke” – kaže izvor.

Moniku Jakišić tamošnji mediji nazivaju i "hrvatskom senzacijom", a Clooney je sa njom održavao kontakte i dok se zabavljao sa Kibler.

Iako se činilo kako se Clooney zabavlja i sa dugogodišnjom kolegicom Sandrom Bullock, čini se da je ovaj put ipak presudila atraktivna Monika.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila