•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Scary Movie... i dalje

Charile Sheen (poznat iz delova 3 i 4)je u pregovorima da dobije vodeću ulogu u petom nastavku izmrcvarenog serijala „Scary Movie.“ O prethodnim nastavcima ne treba ni govoriti, osim navesti brojeve u nekim nepotrebnim analizama, ali, na žalost, kako stvari stoje, pošalice i „parodiranja“ ostaju neizmenjene i po najnovijem scenariju.

Ovog puta, ako Sheen dobije ulogu, umesto parodija na poznatije naslove strave i užasa planira se referenca na situaciju u kojoj se Sheen zatekao protkelih meseci, što će reći, film će biti omaž jednom glumcu a ne jednom žanru. Ka-ka.

Ako Sheen potpiše, a obzirom na njegov talenat Petica je mesto gde i treba da se nađe, pridružiće se ostalim glumcima kao što su Anthony Anderson, Regina Hall i Kevin Hart.

Nema reditelja još uvek, mada je David Zucker provobitno bio vezan za film. Moraće da požure jer je premijera zakazana za april naredne godine.

Ali da još jednom podsetim, u Holivudu je film već snimljen i pre nego je režiser unajmljen.

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...