•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ko je 'kriv' za loš kraj serije "Dexter"?

Prema pisanju Vulture, veliki broj obožavaoca serije Dexter, razočarani su njenom poslednjom epizodom, stoga, ako ste i Vi tog mišljena, znajte da niste jedini.

Jedan od producenata John Goldwyn priznao je kako smrt glavnog junaka nikad nije bila moguća zbog naređenja glavne mreže, Showtime: "Jasno su nam rekli kako Dexter ne sme umreti. Kad smo izneli ideje za rasplet serije, samo su rekli: ' Kako ne bi bilo nejasnoća, on će preživeti', tako da nismo imali izbora."

"Razmatrali smo mnoga rešenja, imali smo u glavi razne ideje, ali nijednu nismo mogli razviti do kraja kako smo zapravo hteli. Znamo da su ljudi stvorili povezanost sa likom i da su zato i želeli adekvatan kraj, ali nismo mogli da napravimo drugačije", iskreno je rekao Goldwyn.

Kako se navodi u pojedinim izvorima, Showtime se zalaže za to da glavni likovi u njihovim serijama prežive, makar bili negativci za koje se svi fanovi, pa čak i autori serija slažu kako bi trebali imati negativan kraj.

Pogledajte dirljiv snimak kojom su se glumci oprostili od svojih vernih gledatelja!

Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...