•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Asanž izneo niz zamerki na film o Vikiliksu

U otvorenom pismu Benediktu Kamberbaču, koji u novom filmu tumači njegov lik, osnivač Vikiliksa, Džulijan Asanž hvali talenat britanskog glumca, ali najoštrije kritikuje njegovo učešće u tom ostvarenju i odbija njegov poziv da se sretnu.

Pismo Asanža, koji se krije u ekvadorskoj ambasadi u Londonu kako bi izbegao izručenje u Švedsku, gde je osumnjičen za seksualno zlostavljanje, nosi datum 15. januara 2013, a objavljeno je juče na sajtu Vikiliksa povodom predstojećeg prikazivanja filma "The Fifth Estate".

U svojoj poruci, Asanž kaže glumcu, najpoznatijem po ulozi Šerloka Holmsa, da se divi njegovom dosadašnjem radu i da bi se "rado s njim sreo", ali mu, takođe, savetuje da napusti film.

"Ne verujem da će taj film biti pozitivan za mene i ljude do kojih mi je stalo", objasnio je on. "Znam da film pokušava da opiše mene i moj rad u negativnom svetlu. Verujem da će iskriviti događaje i gledaocima pružiti nepotpunu informaciju.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...