•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Del Boj greškom u novoj knjizi o Bridžit Džons

Obožavaoci Bridžit Džons koji su požurili da pročitaju nove dogodovštine popularne Londonđanke, naišli su u knjizi na deo autobiografije slavnog glumca Dejvida Džejsona, popularnog Del Boja, umetnute greškom u knjigu.

"Štampar je imao trenutak dostojan Bridget Jones", reagovala je s humorom izdavačka kuća Vintadž. "Greška u štampi otkrivena je u prvim primercima knjige 'Bridget Jones: Mad about the Boy'", objasnio je Vintadž, javlja AFP.

Hina prenosi da su čitaoci iznenada naleteli, "greškom i pretpremijerno, na autobiografiju Dejvida Džejsona", dodaje izdavačka kuća govoreći o knjizi posvećenoj popularnom britanskom glumcu iz serija "Mućke", "Frostov pristup" i "Dražesni pupoljci majski".

Četrdesetak stranica njegove autobiografije umetnute su tokom štampe u treći nastavak avantura Bridžit Džons, autorke Helen Filding.

Preduzete su mere kako bi se "iz prodaje povukli" primerci s greškom, naglasio je Vintadž.

"Pa to je toliko smešno, čitate Bridžit i odjednom se nađete s Dejvidom Džejsonom. Učinilo mi se to genijalno", rekla je autorka Filding.

Nakon 14 godina, Bridget Jones se vratila u četvrtak u britanske knjižare izazvavši zaprepašćenost fanova zbog smrti glavnog muškog lika Marka Darsija.

"Najteže mi je bilo nazvati Kolina Firta (glumca koji je na filmskom platnu tumačio Darsija) i reći mu to. Pitala sam ga da li sedi, ima li neko pored njega. Bili smo dirnuti ali istovremeno smo se puno smejali jer zapravo niko nije umro", ispričala je Fielding.

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...