•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Zac Efron u najnovijem filmu pokazao stražnjicu

25-godišnji glumac Zac Efron jednom zauvek je iza sebe ostavio svoju disneyjevsku karijeru.

Njegova najnovija komedija 'Awkward Moment', koju neće moći gledati mlađi od 17, biće puna eksplicitnih scena, a Zac će svoje obožavateljice razveseliti i pokojom golom scenom.

Kako prenosi Rtl, u najnovijem traileru tako možemo videti Zacovu stražnjicu dok leži na WC-u i priča mobilnim telefonom, nakon što su on i njegovi cimeri uzeli koju viagru previše.

Najnoviji Efronov film uključuje velike količine seksa, alkohola i zabave pa ne sumnjamo da će biti hit svih svetskih bioskopskih blagajni.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu