•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Konačno službeno poznato u kojem Marvelovom filmu glumi Vin Diesel

Već duže vreme se šuška o tome, da će se Vin Diesel, svima odlično poznat po filmovima Riddick i Fast and Furiosu, igrati u nekom od Marvelovih filmova. Sada, nakon dužek vremena je otkriveno da se rade o filmu Guardians of the Galaxy.

Mnogi su nagađali kako je reč o Grootu, 'drvolikom' članu superheroja poznatih kao Guardians of the Galaxy, a sada konačno možemo odahnuti: Vin Diesel će mu stvarno pozajmiti glas. Kako uloga Groota nema mnogo teksta, fanovi su se odmah počeli šaliti kako možda neće reći više od jednu reč u cijelom filmu. I nisu bili daleko od istine.

Glumac se ponovno okrenuo svojoj službenoj Facebook stranici na kojoj sa fanovima deli sva svoja razmišljanja: "Otac me naučio da ne postoje male uloge, samo 'mali' glumci. Možda imam samo jednu rečenicu u filmu, ali to ništa ne znači. Potrudiću se da bude najbolja što može!"

Ukoliko je reč o samo jednoj rečenici onda još uvek čekamo nešto veliko kako nam je sam Vin Diesel obećao pre nekih mesec dana u jednoj od izjava : "Moram vam priznati kako je reč o nečemu totalno velikom, ne smem otkrivati detalje, ali biće kao spajanje više brendova. Ne bih išao u dubinu, ali nešto odlično se sprema!"

Marvelom film Guardians of the Galaxy se može pohvaliti impresivnom glumačkom ekipom: tu su Chris Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper, Dave Bautista, Michael Rooker, Benicio Del Toro, Lee Pace, Karen Gillan, John C. Reilly i Glenn Close.

Režije i scenarija primio se James Gunn, a film bi u bioskopima trebao stići u avgustu 2014. godine.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila