•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Festival animiranog filma Banjaluka 2013 od 23. do 28. oktobra

Šesto izdanje festivala animiranog filma u Banjaluci „Banjaluka 2013“ se održava od 23. do 28. oktobra 2013. godine. Ovogodišnji festival će zbog minimalnih finansijskih sredstava, prvenstveno zbog skromne podrške festivalu od strane pokrovitelja Ministarstva prosvete i kulture Republike Srpske, koje je konkursom dodelilo 12.000 KM, biti održano u obliku jače revije filmova.

Konkurencija je ove godine izrazito jaka i publika će moći da uživa u animiranim ostvarenjima. Nažalost, po prvi put, ove godine festival neće dodeliti ni novčanu nagradu za najbolji film festivala.

Na festivalu će biti ukupno prikazano oko 150 filmova.

Festival animiranog filma u Banjaluci je podržan od strane Svetske asocijacije za animirani film (ASIFA), Pokrovitelj festivala je Ministrstvo prosvete i kulture Republike Srpske, a ukupni budžet festivala je 18.500 KM.

Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...