•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Dan nezavisnosti 2 na leto 2015. godine

Nekadašnji hit iz 1996. godine sa Roland Emmerich i Will Smithom u glavnim ulogama, a poznatog pod imenom Dan nezavisnosti, imao je ogromnu zaradu na bioskopskim zaradama. Iako takvi hitovi obično još odmah bivaju predodređeni za nastavke, nijedan glumac tada nije podpisao ugovor za nastavak franšize. Sada se stvari menjaju, a novi nastavak, tj. film Dan nezavisnosti 2 u bioskope će nam stići sredinom 2015. godine.

S obzirom na to da će u tome periodu u bioskopima biti prikazivani Avengersi 2 i Batman vs. Superman, pitanje je koliko je to pametna odluka. ali još važnije pitanje odnosi se na to šta je sa Will Smithom? Odgovor na pitonje pitanje, još uvek se ne zna. Redatelj Emmerich je u nedavnom intervjuu priznao da postoje dve konačne verzije scenarija. U jednoj od njih, Steven Hiller (Smith) je glavna pokretačka snaga filma, dok ga u drugoj uopšte i nema. Oba scenarija napisao je James Vanderbilt koji je već sarađivao sa Emmerichom na filmu White House Down.

U istom tom intervijuu, Emmerich kaže da je rad na nastavku bio svakodnevna borba, ali da sada napokon imaju šansu nešto pokrenuti jer se verzija sa Hillerom čini izglednom. Potvrdio je i to da je trenutno u planu samo jedan nastavak, što se navodi kao glavni razlog zašto bi Smith pristao na snimanje. Osim toga, totalni finansijski debakl njegovog zadnjeg filma After Earth, koji ni od publike nije bio prihvaćen sa previše entuzijazma, možda je jedan od razloga zašto se vraća ulogama koje su ga proslavile.

Za sada je planirano da Independence Day 2 u bioskopima bude prikazan početkom jula 2015. godine. Sa Will Smithom ili bez njega, Foxu je potpuno svejedno. Mislim da gledateljima nije, ali to ćemo videti kada film ugleda svetlo dana.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu