•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako znaÄajna, ili bilo Å¡ta Å¡to se tiÄe sveta kinematografije, možete nam poslati vaÅ¡a viÄ‘enja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 reÄenica, reÄi poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima sliÄne neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Velikani sedme umetnosti rade na nastavku Star Warsa

Star Wars, jedna od najpoznatijih franšiza filmova polako priprema svoj sedmi nastavak. On se nalazi u pre-produkcijskoj fazi, a kako mediji javljaju, reditelji filma su J.J. Abrams i Lawrence Kasdan .

Kasdan, veteran Lucasfilma, scenarist prvog Indiane Jonesa i ko-scenarist Epizoda V i VI Star Wars franšize, od poÄetka sudeluje na projektu kao konsultant i sada će u saradnji sa Abramsom koji i sam ima iskustva sa pisanjem scenarija za Super 8, Mission Impossible III i radu na TV serijama Fringe i Lost raditi na usavršavanju Arndtovog teksta, kako bi priÄa bila spremna za planirani poÄetak snimanja na proleće 2014.

Pripreme za film su već duže vreme u punoj snazi, potraga za lokacijama, šminkerima, kostimografima i dizajnerima je u toku, a okupljena je iskusna ekipa koja je radila na mnogim filmovima koji su se našli na vrhu box-offica unazad par godina. Da ih ne navodimo sve, spomenimo samo da će za specijalne efekte biti zadužen izvesni gospodin Chris Corbould, koji je radio na Skyfallu, The Dark Knight Rises i Inceptionu i da se John Williams vraća kako bi napravio još jedan nezaboravni score. Snimanje je predviÄ‘eno za proleće 2014, a premijera se oÄekuje poÄetkom 2015.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...