•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Uskoro bismo mogli gledati reboot serije "Charmed"

Serija Charmed, o tri sestre, dobre veštice, koje poseduju nadprirodne moći i koje se bore protiv zla, pre 15. godina kada je krenula sa prikazivanjem, postala je neverovatno popularna. I baš zbog te ogromne popularnosti, tv mreža CBS priprema reboot serije.

Popularne sestre, tačnije najmoćnije dobre veštice na svetu, Phoebe, Piper i Prue (i Paige koja se pojavljuje tek u 4. sezoni) u seriji su tumačile Alyssa Milano, Holly Marie Combs, Shannen Doherty i Rose McGowan. Ove veštice su svima bile omiljene, a bile su u večnoj borbi protiv zlih sila i upravo su tako i prikupile pozamašan broj obožavatelja. To potvrđuje i činjenica kako je poslednju sezonu, a bilo ih je sve skupa osam, pratilo preko 4,5 miliona ljudi pa je tako “Charmed” producenta Aarona Spellinga bila druga najgledanija serija na Netflixu i to nakon “Prison Break-a”, ali ispred “That '70s Show”.

Što se novije verzije tiče, svojevrsni reboot, na scenariju bi trebao raditi Chris Keyser (“Party of Five”) zajedno sa Sydney Sidner.

Projekar neće imati mnogo dodirnih tačaka sa originalnom serijem, ali s obzirom da je sve još uvek u procesu razvoja, najbolje je da se strpimo i pričekamo malo konkretnije i službenije informacije. Spomenimo i kako glumice originala nisu baš oduševljene ovim projektom.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu