•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

100 Million BC (2008)

Naučnici su otkrili tajnu putovanja kroz vreme. Zbog prvog neuspelog eksperimenta naučnik se uz pomoć vojske ponovno vraća u davnu prošlost kako bi spasio prvu ekipu koja je tamo poslata 1940. godine.

Sve bi bilo baš savršeno da su se na svom povratku vratili sami. Naime, ovaj tim putnika kroz vreme slučajno je iz praistorije u moderni Los Angeles doveo i ogromne krvoločne dinosauruse mesoždere koji sada prete građanima Los Angelesa, odnosno modernom čovečanstvu.

Pogledajte naziv filma, zar vas ne podseća na aktuelni blockbuster iz iste godine - 10000 BC? Da, u pravu ste, u pitanju je film koji nam dolazi iz Asylum produkcije i kao takav sigurno je da Će imati svoje obožavaoce, mada, većina će imati itekako velike zamerke na film. Efekti su itekako očajni, gori od efekata u video igricama i gotovo da nema scena zverova i ljudi. Sve u svemu, ako baš nemate šta pametnije da gledate, možete i ovaj film, ali ne očekujte ništa posebno od filma.

Žanr:akcija, avantura, fantazija
Godina:2008
Reziser:Griff Furst
Producent:David Michael Latt
Scenario:Paul Bales
Uloge:Michael Gross, Christopher Atkins, Greg Evigan
Uzrast:R
Studio:Asylum
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:85 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...