•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Oni su slavni i zavisni od seksa

Mnoge zvezde Hollywooda imaju neki od poroka, ali pojedine od njih preteruju u uživanju istih. Pročitajte ko je sve u Hollywoodu zavisan od seksa.

Pevač Robbie Williams je sam priznao da je upražnjavao seks sa velikim brojem žena, među kojima su se našle i njegove obožavateljice.

Reper Kanye West potvrđuje da mu ne smeta što je njegova buduća supruga Kim Kardashian bila zvezda kućnog videa koji su odgledali milioni. Kako je i sam ranije izjavio svakoga dana upražnjava seks.

Kontroverzna glumica Lindsay Lohan priznala je da je zavisna od alkohola i tableta, a bila je i na klinici za odvikavanje. Osim ovih poroka, Lindsay je bila u vezi sa skoro svim muškarcima Hollywooda i po kojom ženom.
- Osobe koje se bave glumom su veoma usamljene, ne volim da spavam sama - rekla je ona jednom prilikom.

Glumac Colin Farrell za kojim lude žene širom sveta, već nekoliko puta snimljen je kako konzumira razne vrste opijata i ima seks video na internetu. Njegova bivša verenica "žalila" se pred kamerama da ne uspeva da zadovolji njegove brojne apetite.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...