•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Ukradene fotografije na kojima Nicolas Cage ima sex sa bivšom devojkom

Postoji verovatnoća da bismo uskoro mogli biti izloženi seksi fotografijama Nicolasa Cagea.

Naime, prema pisanju TMZ-a Ricardo Orozco majstor je koji je iz kuće slavnog glumca ukrao četiri računara i kutiju punu intimnih fotografija koje je glumac snimio s bivšom devojkom Christinom Fulton. Tabloid izveštava i da imaju informacije iz policije koja je u potrazi za fotografijama, a Orozco je prošlog meseca uhapšen, optužen za krađu i zadržan pod kaucijom od čak milion dolara.

S druge strane, izvori bliski glumcu tvrde da spomenute fotografije uopšte ne postoje i da Cage ne zna ništa o spomenutim navodima.

Naravno, otkad se vest proširila medijima javili su se i komentatori na Redditovom forumu, posvećenom mejlovima s Cageom. "Naše su molitve uslišane braćo i sestre!" ili "Ne znam hoću li moći da podnesem da gledam direktno u ono što je istinski on", samo su neki od komentara.

Cage i Fulton počeli su se viđati 1988. godine, ali su prekinuli ubrzo nakon što mu je ona rodila sina Westona 1990. godine.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu