•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Bruiser (2000)

Henrijeva pravila, neobičan izlet u karijeri Georgea Romera, velikog majstora horora, pre svega predstavljaju zanimljivo ostvarenje, zbog činjenice da je film, tehnički posmatrano, žanrovski postavljen kao triler.

Neobična je i podela uloga, sa Jasonom Flemyngom, koji igra Henryja Creedloya, čoveka koga svi gaze u životu i koga žena vara sa šefom. Posle jedne žurke, on se budi s maskom na licu, koju nikako ne može da skine. Maska menja njegov karakter i on počinje svoju paklenu osvetu...

Romero uspešno ubacuje i elemente psihološkog horora, da bi pre svega istakao bizarnost Henrijeve osvete. Ljubitelji velikog horor majstora Romera neće biti razočarani, jer je film zamišljen kao jedna napeta priča o pojedincu koji se bori sa neprijateljima koji, pre svega, stanuju u njegovoj mašti.



Žanr:triler, horor
Godina:2000
Reziser:George A. Romero
Scenario:George A. Romero
Uloge:Jason Flemyng, Peter Stormare, Leslie Hope
Uzrast:R
Award:1 nominacija
Studio:Canal+, Barenholtz Productions, Romero-Grunwald Productions
Zemlja:France
Jezik:Engleski
Trajanje:99 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...