•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Imagine That (2009)

Uspešni finansijski agent Evan Danielson potpuno je posvećen poslu. Stvari mu nikada ne izmiču kontroli, a njegovi klijenti su uvek zadovoljni odrađenim poslom i investicijama. Ali Evanu posao ne ostavlja puno vremena za sedmogodišnju ćerku Oliviju koja zbog očeve odsutnosti postaje asocijalna i beži u zamišljeni svet. Kroz igru u Olivijinom svetu mašte Evan će pronaći važne životne odgovore.

Poznat po odličnom animiranom filmu 'Preko ograde', reditelj Karey Kirkpatrick, inače poznatiji po scenarijima (The Spiderwick chronicles, The hitchhiker's guide to galaxy...), ovaj put je snimio komediju u kojoj je dobro odmerio i stvorio ravnotežu dozom humora i ozbiljnosti. U ovoj sjajnoj porodičnoj komediji, slavni komičar Eddie Murphy našao se u ulozi oca koji u svetu mašte, u kojem je zaista sve moguće, pronalazi pravi put i prosvetljenje.

Iako ovo nije previše originalan film pri čemu ni Eddie Murphy više nije na vrhuncu karijere kao pre nekih dvadesetak godina, ipak ovaj film može biti prilično zanimljiv celoj porodici i može ukazati na neke stvari roditeljima i time biti od koristi.

Žanr:komedija, drama, porodični
Godina:2009
Reziser:Karey Kirkpatrick
Scenario:Ed Solomon, Chris Matheson
Uloge:Eddie Murphy, Thomas Haden Church, Yara Shahidi
Uzrast:PG
Award:1 nagrada i dve nominacije
Box office:16.1M USD
Studio:Paramount Pictures, Nickelodeon Movies, Di Bonaventura Pictures
Zemlja:United States
Website:www.imaginethatmovie.com
Jezik:Engleski
Trajanje:107 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...