•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Blood in the Water (2009)

"Blood in the Watter“ je neverovatna dokumentarna drama o stvarnim događajima koji su inspirisali autora kultnog filmskog hita "Ajkula“ iz 1975. Snimljen pomoću najnovije tehnološke produkcije i potpomognut vrhunskim vizualnim, kompjuterskim efektima, ovaj specijalni televizijski projekat dočaraće gledaocima istinu o onome što se zaista dogodilo tog vrućeg leta kada su morski psi svojim napadima na ljude stvorili nezapamćenu histeriju i podigli revolt i mržnju kod nesigurnog stanovništva.

Letna žega na Dan nezavisnosti davne 1916. naterala je mnoge da se ohlade u Atlantiku, uz obalu New Jerseya. Među njima je bio i Charles Vansant koji se odlučio okupati u malo većim dubinama, ostavivši sestru i psa na obali. Nekoliko minuta kasnije njegove nekontrolisane pokrete uočili su ostali kupači i dežurni spasioc koji je istog trena krenuo u pomoć. Iako je shvatio da je napad velike bele ajkule uzrok Charlesovoj panici, spasioc nije odustao i uspeo je tako izgriženog odvući do obale. Ali Charles ubrzo premine zbog gubitka velike količine krvi, a njegov slučaj preuzimaju detektivi iz New Yorka. U sledećih dvanaest dana bela ajkula je napala čak petero ljudi i izazvala opštuu paniku, ne samo među stanovništvom New Jerseya, već i u celoj državi. U američkoj istoriji dotada nikada nije zabeležen višestruki napad morskog psa na ljude.

Žanr:horor
Godina:2009
Reziser:Richard Bedser
Scenario:Richard Bedser, Ed Fields
Uloge:John Hunerlach, Ryland Alexander, Pierre Blanc
Studio:Brook Lapping Productions
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:120 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...