•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Legend of Sarila (2013) - uskoro

Na dalekom severu, u jesen 1910. godine, glad preti privremenom logoru mladih Inuita . Situacija postaje sve gora, jer se lovci dan za danom vraćaju praznih ruku. Nikome poznat, šaman Krulik, je bacio čini na pleme, što je uzrokovalo da sve životinje nestanu sa tog prostora. Međutim, nada se krije u legendi o Sarili, obilatoj obećanoj zemlji među glečerima. Prema legendi , samo osoba čistog srca može da kroči u obećanu zemlju. Troje mladih Inuita kreće u potragu za Sarilom, nadajući se da će spasiti svoje pleme od gladi.

„Legenda o Sarili 3D“ je prvi 3D kanadski animirani film, i takođe prvi film čija je kompletna produkcija izvedena u kanadskoj pokrajini Kvebek. Film je inspirisan kulturom Inuita (kod nas poznatih i kao Eskimi), starosedelaca severnoameričkog kontinenta. Autori filma ističu da nisu želeli da liče na holivudske produkcije, već su napravili uzbudjiv, interesantan i drugačiji, umetnički animirani film za decu.

Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...