•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

The Heartbreak Kid (2007)

Eddie je četrdesetogodišnji vlasnik prodavnice sportske opreme, koji čini se u životu ima sve što se može poželeti, samo što je još uvek samac. Njemu to previše ne smeta, ali njegovim roditeljima, pa čak i prijateljima itekako smeta. Nakon venčanja svoje bivše verenice, Eddie upoznaje prekrasnu naučnicu Lilu, koja se čini predobrom da bi bila istinita. Pod pritiscima, Eddie se venča s Lilom za samo šest nedelja, ali vrlo brzo uviđa kako je dobio nešto sasvim drugačije od onoga šta je mislio. Lila je detinjasta, nezasitna u krevetu, duguje mnogo novca, i zapravo nije uopšte zaposlena, nego samo volontira. Na bračnom putovanju, slomljeni Eddie upoznaje prizemnu, simpatičnu trenerku lacrossea, Mirandu u koju se iskreno zaljubljuje. Ali, tek sada dolazi škakljiv deo - Eddie mora objasniti Lili kako je njihov brak gotov, ali i od Mirande skrivati tajnu zašto je uopšte došao u Cabo.

Film će vam proleteti u trenu. Kao čovek koji je vrlo dobro znao šta od života želi, a šta ne, dok ga u suprotno nisu uverili njegovi najbliži, briljira Ben Stiller, a dve žene između kojih će se naći igraju Malin Akerman i Michelle Monaghan.

Retke su komedije za koje istovremeno možemo reći kako su i romantične i urnebesne ali ovaj film definitivno to jeste.

Žanr:komedija, romansa
Godina:2007
Reziser:Bobby Farrelly, Peter Farrelly
Scenario:Scot Armstrong, Leslie Dixon
Uloge:Ben Stiller, Michelle Monaghan, Malin Akerman
Uzrast:R
Box office:36.7M USD
Studio: DreamWorks Pictures, Radar Pictures, Davis Entertainment
Zemlja:United States
Website:www.paramount.com
Jezik:Engleski
Trajanje:116 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila