•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Nastavak 'Hobita' i dalje najgledaniji

Najgledaniji film u severnoameričkim bioskopima već drugu nedelju zaredom je "Hobit: Smaugova pustoš", s ostvarenim prihodima u visini 32,5 miliona dolara tokom protekloga vikenda prikazivanja.

"Hobbit" se pokazao otpornim čak i na agresivnu medijsku kampanju koja je prethodila bioskopskoj distribuciji komedije "Anchorman 2: The Legend Continues", koja se tako našla na drugom mestu sa zarađenih "samo" 26,8 miliona dolara.

Na trećem je mestu Disneyev animirani hit "Snežno kraljevstvo" (19,2 miliona dolara), a na četvrtom krimi-drama "American Hustle", sa 19,1 milion dolara prihoda.

Peti je na popisu još jedan Disneyev film, jako hvaljena akciona drama "Kako je spašen gospodin Banks", koji je u prvome vikendu prikazivanja zaradio 9,3 miliona dolara.

Do nedelje, ukupan prihod američke filmske industrije u 2013. zabeležio je 0,8-postotni rast u odnosu na godinu ranije, na gotovo 10,4 milijardi dolara. Rekord je postavljen 2012., kada su prihodi iznosili 10,77 milijardi dolara.

Hoće li Hollywood u ovoj godini postaviti novi rekord zavisiće i o još pet filmova koji u distribuciju kreću na sam Božić, među kojima su drama "Vuk s Wall Streeta" Martina Scorcesea s Leonardom DiCapriom u glavnoj ulozi i komedija "Tajni život Waltera Mittyja" koji je režirao i u njemu glavnu ulogu igra Ben Stiller.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu