•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Turbo: A Power Rangers Movie (1997)

Tommy, Rocky, Adam, Katherine i Tanya samo su naizgled obični tinejdžeri. Petoro superjunaka ima misiju da spasi svet od zle Divatox, koja je skovala plan uništenja Zemlje. Kako bi ga i ostvarila, Divatox mora osloboditi opasnog Maligorea, zatočenog u energetskom vakuumu u jednom od Zemljinih vulkana. Jedini koji ima ključ ovog magičnog zatvora je dobri čarobnjak Lerigot.

Kada desetogodišnji Justin otkrije tajnu Power Rangersa, dobije pravo da obuče power odelo i pridružiti se grupi superjunaka u njihovoj misiji. Vremena je sve manje, a ekipa zle Divatox sve je bliže dobrom čarobnjaku. Hoće li Power Rangersi svojom power snagom uspeti ponovno da spase svet?

Bazirana na popularnom filmu i seriji "The Mighty Morphin Power Rangers" dolazi nam još jedna priča o teenage superjunacima koji spašavaju svet od zlih sila. Odličnim specijalnim efektima, napetim zapletima i veštim karate pokretima ova zanimljiva tinejdžerska akciona avantura prikovaće za male ekrane i odlično zabaviti čitavu porodicu.

Žanr:akcija, avantura, porodični
Godina:1997
Reziser:Shuki Levy, David Winning
Scenario:Shuki Levy, David Winning
Uloge:Jason David Frank, Catherine Sutherland, Hilary Shepard
Uzrast:PG
Award:1 nominacija
Box office:8.1M USD
Studio:Saban Entertainment, Toei Company, Twentieth Century Fox Film Corporation
Zemlja:United States
Jezik:Engleski
Trajanje:99 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu