•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Yours, Mine and Ours (2005)

Kada kapetan Frank Beardsley, udovac s osmoro dece, naleti na svoju simpatiju iz srednje škole, Helen North, oseća kao da uopšte nije prošlo čak 30 godina. Helen, takođe, udovica, sa desetoro svoje dece, među kojima je i šestoro onih koje su ona i njen muž usvojili, takođe oseća privlačnost. Nije čudo što su požurili da se venčaju, a da ne kažu svojoj deci.

Na nesreću mladenaca, ostatak njihovih porodica nije se tako lako pomirio sa novim vestima. Verovatno su trebali predvideti kulturološki sukob koji je usledio: disclipinirani Beardsleyjevi sve rade po pravilima, za energične i živahne Northove ne postoje pravila.

Helenina deca se ne vesele selidbi i tome što će deliti sobe s grupom uštogljenih stranaca. Frankova deca nemaju ništa zajedničko sa nestašnim Northovima. Pošto niko od dece nije srećan, oni smišljaju plan kako da sabotiraju taj brak. Koliko će oni biti uspešni u tome svedoči podatak da su Frank i Helen vrlo brzo primetili da je njihov brak i zajednički život velike porodice totalna katastrofa. Kada oni odluče da se vrate na staro, da porodice Beardsley i North ponovo budu samostalne, deca to ipak ne žele jer ma koliko se ne slagali sa odlukama svojih roditelja, ipak je lepši život u velikoj porodici.

Film je rimejk istoimene komedije iz 1968. godine za koju su scenario napisali Mort Lachman i Melville Shavelson.

Žanr:komedija, porodica, romansa
Godina:2005
Reziser:Raja Gosnell
Scenario:Ron Burch, David Kidd
Uloge:Dennis Quaid, Rene Russo, Jerry O'Connell
Uzrast:PG
Award:dve nominacije
Studio:Paramount Pictures, Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), Nickelodeon Movies
Zemlja:United States
Website:www.yoursmineandoursmovie.com
Jezik:Engleski
Trajanje:90 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....