•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Mickey Blue Eyes (1999)

Michael Felgate je mladi i zbunjeni aukcionar slika koji radi za poznatu aukcijsku kuću. Tipičan je britanski, šarmantni, ali i pomalo zbunjeni mladić koji je ludo zaljubljen u svoju devojku, školsku učiteljicu Ginu. On planira da je zaprosi, uveren da će ona pristati da se uda za njega. Međutim, na njegovo iznenađenje, Gina okleva... Michael će uskoro saznati i razlog za to - Gina potiče iz mafijaške porodice Vitale, i boji se za Michaelov život i potencijalne usluge koje će njena "familija" od njega da traži. Michael sve to ne shvata previše ozbiljno i odluči lično da se upozna s Gininim ocem Frankom, a usput i sa ujakom Vitom Graziosijem, Vinniejem D'Agostinom i Vitovim sinom, umetnikom Johnnyjem. Upravo sa Johnnyjem za Michaela počinju problemi koje će pokušavati da reši do kraja samog filma, a uz pomoć porodice.

1999. se pojavila jedna od najhvaljenijih TV serija sa mafijaškom tematikom - "Porodica Soprano". Proslavili su se u celom svetu, baš kao i "mafijaška" komedija "Analiziraj ovo", sa Robertom De Nirom i Billyjem Crystalom u ulogama mafijaša i njegovog psihijatra. A kako je publika uvek fascinirana mafijaškim životom, i rediteljica Kelly Makin odlučila se pozabaviti istom tematikom. Samo što umesto De Nira i Crystala ovde nalazimo uvek zbunjenog šarmantnog Hugha Granta.

"Plavooki Miki" je zabavna komedija, s dosta akcionih ali i scenama baziranim na zabuni i verovatno će Miki ostaviti pozitivan utisak na gledaoce.

Žanr:komedija, krimi, romansa
Godina:1999
Reziser:Kelly Makin
Scenario:Adam Scheinman, Robert Kuhn
Uloge:Hugh Grant, Jeanne Tripplehorn, James Caan
Uzrast:PG-13
Studio:Castle Rock Entertainment, Polygram Filmed Entertainment, Simian Films
Zemlja:United States
Website:www.wbshop.com/product/code/1000186484.do
Jezik:Engleski
Trajanje:102 minuta
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...