•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

New Police Story (Xin jing cha gu shi) (2004)

Viši policijski detektiv iz Hong Konga Chan Kwok-wing, koji je bio policajac za primer i uzor svima, danas je tek senka nekad višestruko odlikovanog čuvara zakona. Svakodnevno se opija i ne može zaboraviti šta mu se dogodilo na dužnosti pre godinu dana kada su mu stradali kolege u akciji hvatanja bande mladih pljačkaša a za šta je on okrivio samoga sebe. U međuvremenu policija još uvek nije uspela da stane na kraj obesnim kriminalcima iz bogataških porodica predvođenim Joeom. Uprkos svemu Chan stane uz rame sa svojim novim partnerom Frankom kako bi napokon uhvatio Joea i njegove saradnike i tako se rešio balasta prošlosti koji mu je gotovo uništio svakodnevni život. On ima cilj, ali ni kriminalci ne sede i čekaju da ih uhapsi, već će na razne surove načine uplesti i ljude iz Chanove okoline, neki od njih neće preživeti.

Akcioni triler "Nova policijska priča" samo naslovom podseća na rado gledani serijal iz devedesetih. Zaplet baziran na uvek intrigantnoj premisi iskupljenja uglavnom služi za nizanje bravuroznih akcionih prizora koje je najvećim delom izveo sam Jackie Chan što njegovom nastupu daje dimenziju više. Efektni antagonizmi sa oštricom usmerenom prema kriminalcima-bogatašima održavaju napetost sve do spektakularne završnice na krovu zgrade u kojoj Chanovo kaskadersko majstorstvo dolazi do vrhunca. Film je vrlo dobro primljen i u honkonškim i u svetskim bioskopima, a dobio je i mnoštvo nominacija za filmske nagrade. Za ljubitelje akcionih policijskih jurnjava iz devedesetih materijal koji se ne preskače.

Žanr:akcija, krimi, drama
Godina:2004
Reziser:Benny Chan
Scenario:Alan Yuen
Uloge:Jackie Chan, Nicholas Tse, Mak Bau
Uzrast:R
Award:7 nagrada i 18 nominacija
Studio:China Film Group, JCE Entertainment Ltd.
Zemlja:Hong Kong
Website:www.new-police-story.de
Jezik:Engleski, kantoneze
Trajanje:123 minuta
Podeli:



Preporucujemo

Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...