•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Tatum i Hill u novim policijskim avanturama

Nakon policijske hit komedije '21 Jump Street' koja je ostvarila odličnu zaradu, glumački dvojac Channing Tatum i Jonah Hill vraćaju se u nastavku - '22 Jump Street'.

Objavljen je prvi trailer u kome vidimo da se Tatum i Hill vraćaju kao policajci Jenko i Schmidt na tajnom zadatku, a ovoga puta taj zadatak od njih zahteva sada da se upišu na lokalni fakultet. Osim ovog glumačkog dvojaca, u filmu ćemo imati prilike ponovno da gledamo i Ice Cubea u ulozi narednika Dicksona.

Producent filma je Neal H. Moritz, režiju potpisuje dvojac Phil Lord i Christopher Miller koji je radio i na prvom delu, dok je za scenario opet zaslužan Michael Bacali.

'22 Jump Street' se u bioskopima očekuje sredinom juna, a do tada se zabavite uz trailer.

Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu