•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Emma Watson prekinula s dečkom

Simpatična glumica koja je nakon 'Pottera' nastavila uspešnu glumačku karijeru na filmu, 'Bling Ring' i 'Perks of Being a Wallflower', bila je tri godine u vezi s Williamom Adamowiczem, a pukla je navodno zbog njenih poslovnih obaveza.

Upoznali su se 2011. na Oxfordu gde je Emma neko vreme studirala. Pričalo se i o veridbi, ali iznenada je samo došla vest o prekidu.

Emmin PR menadžer potvrdio da su se ona i William razišli još letos te da više nisu u kontaktu. Nedavno je objavljeno da 23-godišnja glumica koja je na završnoj godini engleskog jezika na Univerzitetu Brown na Rhode Islandu naporno uči za završne ispite te da zbog toga odbija uloge.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu