•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Vin Diesel objavio emotivni video o Paulu Walkeru

Vin Diesel je objavio video koji prikazuje njegovog tragično preminulog kolegu i prijatelja Paula Walkera u privatnim situacijama i starim intervjuima.

"Uvek ste bili puni podrške, posebno u poslednja dva meseca", Vin je napisao na svom Facebook profilu. "Hteo sam sa vama podeliti nešto lično na čemu sam radio tokom Nove godine kako bi odao počast svom bratu Pablu... Paulu".

Vinov video prikazuje prijateljstvo i bratsku ljubav koju je delio sa Paulom, koji je tragično poginuo u automobilskoj nesreći pre mesec dana.

"Poslednju Novu godinu sam išao sa porodicom na važno putovanje, delimično inspirisano mojim bratom Pablom, koji me vodio po obali Kalifornije. Ove godine, uprkos brojnim ponudama za putovanja, učinio sam istu stvar. Pokušavao sam naći način kako ići napred", napisao je Diesel na svom Facebook profilu pre dva dana.

Pogledajte emotivni video u čast Paulu koji prikazuje zajedničke trenutke koje su delili filmski kolege.

Website:vijesti.ba
Podeli:



Preporucujemo

YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu
Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...