•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

'Osmorica omraženih' - novi western Quentina Tarantinoa

Nakon velikog uspeha njegovog epskog vesterna "Odbegli Django" iz 2012. godine, američki reditelj Quentin Tarantino odlučio je još jednom zaploviti vodama tog žanra u filmu "Osmorica omraženih" u kojemu će jedna od glavnih uloga ponovno pripasti dvostrukom Oscarovcu Christophu Waltzu, piše britanski Guardian.

Nakon što je u nedavnom televizijskom intervjuu otkrio kako je nakon iskustva snimanja "Odbeglog Djanga" odlučan ponovno da radi u tome žanru, američki su se mediji raspisali o Tarantinovom sledećem filmskom projektu koji će ponovno biti vestern.

"Rad na Djangu bio je zaista zabavan. Obožavam vesterne, pa mislim da bi bilo zgodno još se jednom okušati u tome žanru, sada kada znam šta radim", kazao je slavni filmaš gostujući u emisiji "The Tonight Show" Jaya Lenoa, napomenuvši ipak da novi film neće biti nastavak prethodnoga.

Prema pisanju Hollywood Reportera, novi će se film zvati "The Hateful Eight", što je još jedan Tarantinov 'hommage' slavnim filmovima - ovaj puta vesternu "Sedmorica veličanstvenih" - a u njemu će ponovno glumiti Christoph Waltz, dvostruki dobitnik Oscara za najbolju sporednu mušku ulogu i to oba puta za uloge u Tarantinovim filmovima - "Nemilosrdni gadovi" (2009) i "Odbjegli Django" (2012).


Naslov filma potvrdio je i američki portal Deadline, koji piše i da je još jedan mogući član glumačke ekipe Bruce Dern, koji se takođe pojavio u "Odbeglom Djangu" a prošle je godine na filmskom festivalu u Cannesu dobio nagradu za najbolju mušku ulogu u filmu "Nebraska".

Tarantino snimanje planira da počne na leto. Ali, kao i uvek kada je u pitanju taj provokativni reditelj koji se ne libi rušiti granice filmske umetnosti, lako je moguće da njegov najnoviji filmski rad nikad ne stigne do šire publike, piše The Guardian. Ne bi mu to bilo prvi put: Tarantino je i pre najavljivao brojne projekte koji nikad nisu ugledali svetlo dana, uključujući nastavak filma "Kill Bill", prethodnicu filmova "Pakleni šund" i "Reservoir dogs" pod naslovom "The Vega Brothers" (u kojemu se pojavljuju likovi iz tih filmova koje glume John Travolta i Michael Madsen), te još jednu istorijsku sagu, nakon "Nemilosrdnih gadova" i verovatno najuspešnijeg filma njegove karijere, "Djanga".

Film je bio velik hit i zaradio je impresivnih 425 miliona dolara na bioskopskim blagajnama širom sveta, bio je popularan i kod filmske kritike, a Tarantinu je u februaru 2013. doneo i Oscara za najbolji scenario.

Website:source.ba
Podeli:



Preporucujemo

Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....