•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Depardje otvorio aviokompaniju sa jednim avionom

Flota privatne aviokompanije francuskog glumca Žerara Depardijea ima samo jedan avion biznis klase, koji je u njegovom ličnom vlasništvu, objavili su belgijski mediji.

Glumac je aviokompaniju nazvao "Siran er" (Cyran R) u čast francuskog pesnika Sirana de Beržeraka, koga je glumio u istoimenom filmu.

Depardije namerava da ionav iznamljuje kada ga ne koristi za svoje potrebe. Avion će biti smešten na aerodromu francuskog grada Lila, u neposrednoj blizini belgijske opštine Estampiu, gde u selu Nešen Depardije ima kuću. Upravo na toj adresi je i registrovao svoju aviokompaniju.

Poslovni planovi glumca, koji je u Belgiji otvorio i agenciju za promet nekretnina "Kožimo" (Cogimmo), u skorije vreme obuhvataju i otvaranje restorana u belgijskom gradu Turne.

On, takođe, već upravlja restoranima u Parizu, kao i vinarijama u Francuskoj i Belgiji, preneo je Itar tas pisanje belgijske štampe.

Nedavno glumac je rekao da je njegov skori odlazak sa scene jedna od mogućnosti. U intervjuu francuskom listu Žurnal du dimanš (Le Journal du dimanche) on je priznao da je karijera glumca za njega postala teret i da sada više vremena želi da posveti putovanjima i upoznavanju drugih kultura.

Govoreći o svojim planovima za budućnost, Žerar Depardije je rekao da "već odavno nije primoran da zarađuje za život".

Website:vijesti.me
Podeli:



Preporucujemo

Akcija u Story caffe-u povodom koncerta YU grupe: Uz...
YU grupa najavljuje rock spektakl 20. aprila u Nišu