•        Evo prilike da i Vi postanete deo Prologa.
  •        Ukoliko želite da postavite prikaz svog omiljenog, ili neomiljenog, filma, glumca ili reditelja, vest koja vam je jako značajna, ili bilo šta što se tiče sveta kinematografije, možete nam poslati vaša viđenja na adresu info@joombooz.com
  •        Da bi bio objavljen, prikaz ne sme u sebi sadržati nikakve vulgarnosti, da ne bude kraći od 10 rečenica, reči poput "brate", "sestro", "fenomenalno", "super" (osim ako nije deo naslova) i njima slične neće se uzeti u obzir, kao ni atak na manjinske grupe.
facebook twitter rss youtube

Helen Mirren dobitnica počasne nagrade BAFTA Fellowship

Glumica Helen Mirren, koju Britanci često opisuju kao nacionalno blago Velike Britanije, dobiće najveće priznanje Britanske filmske akademije - Fellowship. Nagrada koja se dodeljuje za doživotno priznanje biće joj uručena 16. februara.

Ova nagrada se dodeljuje godišnje osobi koja je dala veliki i poseban doprinos razvoju filma, televizije ili igrica.

Mirren je svoju karijeru započela 1960-ih godina. S ovim priznanjem pridružiće se Charliju Chaplinu, Alfredu Hitchcocku, Anthonyju Hopkinsu, Laurence Oliver i Judi Dench koji su dobitnici Fellowshipa u prošlosti.

"Helen Mirren nagrađujemo Fellowshipom kao jednoj izvanrednoj glumici svoje generacije. Helenin neverovatan uspeh u karijeri je dokaz da odlučnost, predanost i sposobnosti koje ima vodi do vrhunskih uloga", rekao je John Willis za Variety.

Mirren na svojim policama ima Oscara, tri Zlatna globusa, četiri Emmyja, četiri BFATA-ine nagrade, a za ovu nagradu je kazala da je to "najveća profesionalna čast koju može zamisliti".

Website:klix.ba
Podeli:



Preporucujemo

Repetoari Cineplexx bioskopa u Beogradu za period od 28....
Repertoar bioskopa Cine Grand Delta Planet od 28. marta do...
Repetoari Cineplexx Niš bioskopa za period od 28. marta do...
Evropska premijera filma „YU Grupa – Trenutak sna“...
Repertoar bioskopa Vilin Grad od 28. marta do 3. aprila
Novi filmovi za kraj marta i pocetak aprila u CineStar...